FAIL (the browser should render some flash content, not this). :: MMME :: Macskamánia Magyar Macska Egyesület
     
  KIÁLLÍTÁSI NAPTÁR

image2013. február 9-10.
2013. május 18-19.
2013. október 5-6.
2013. november 23-24.
2014. március 8-9. VIDEÓ-val!
2014. október 4-5.
2014. november 22-23.

A kiállítások a Lurdy házban kerülnek megrendezésre.

 
     
     
  KIÁLLÍTÁSI SZABÁLYZAT

imageAz MMME kiállításain bárki részt vehet, aki az egyesület által kiadott nevezési lapot (lapokat) a megadott határidőig a rendezőséghez eljuttatja, és ezzel egyidejűleg a nevezési díjat az egyesület bankszámlájára befizeti.
 
     
     
  TICA Szabályzat

  Kivonat a TICA bírálati rendszer szabályaiból
 
     
     
  Mutasd meg Te is a cicád!

Neked van a legszebb, legaranyosabb, legkedvesebb cicád? Mutasd ezt meg másoknak is! Ha szeretnéd, hogy mások is megcsodálhassák a cicád, akkor nevezd be a Macskamánia Magyar Macska Egyesületnek a Lurdy Házban szervezett kiállításaira.

 
     
 
 
Royal Canin Nemzetközi Macskakiállítás 2014. október 4 - 5. Budapest Lurdy HázRoyal Canin Nemzetközi Macskakiállítás

A Magyar Macskamánia Egyesület, Nemzetközi Macskakiállítást rendez a 2014. október  4 – 5-én, Budapesten a Lurdy házban a Royal Canin támogatásával. A kiállításon naponta több száz különleges macska, állatorvosi tanácsadás, gyerekprogramok, táp és felszerelés - vásár várja az érdeklődőket. A macskák mellett törpenyulak, vadászgörények és kis rágcsálók is részt vesznek a rendezvényen. A táp és felszerelés gyártók is szép számban képviseltetik magukat, akik óriási kedvezménnyel árusítják a termékeiket.

 

Nyitva: mindkét nap 10-18.
Belépőjegy a helyszínen váltható!


Felnőttjegy: 700 Ft
Gyermekjegy: 400 Ft


Lurdy ház
1097 Budapest Könyves Kálmán krt. 12-14.
I. emelet Rendezvényközpont


Kiállítóknak:
Nevezési felhívás
/ Nevezési lap
Flyer / Entry form
 

Showhotel: Botel Hotel Lisa
H-1212 Budapest, Parti sétány 1. Tel: + 36 20 9316 698, Fax: + 36 1 425 7597

E-mail: postmaster@botellisa.t-online.hu www.botelhotellisa.hu
 
 
 
 
Kedves Látogatók!

Felkerültek a márciusi kiállítás képei!

Fotógaléria
 
 
 
 
Hills Nemzetközi Macskakiállítás 2014. március 8 - 9. Budapest Lurdy Ház


A Magyar Macskamánia Egyesület, Nemzetközi Macskakiállítást rendezett a 2014. március  8 – 9-én, Budapesten a Lurdy házban. A kiállításon naponta több száz különleges macska, állatorvosi tanácsadás, gyerekprogramok, táp és felszerelés - vásár várta az érdeklődőket. A macskák mellett törpenyulak, vadászgörények és kis rágcsálók is részt veszttek a rendezvényen. A táp és felszerelés gyártók is szép számban képviseltették magukat, akik óriási kedvezménnyel árusították a termékeiket.

  Fotógaléria 
 
 
 
Royal Canin Nemzetközi Macskakiállítás 2013. november 23 - 24. Lurdy Ház


TICA és Tradicionális Macskakiállítás

A Magyar Macskamánia Egyesület, TICA és Tradicionális Nemzetközi Macskakiállítást rendezett a 2013. november  23 – 24-én, Budapesten a Lurdy házban. A kiállításon naponta 400 különleges macska, állatorvosi tanácsadás, gyerekprogramok, táp és felszerelés - vásár várta az érdeklődőket. A kiállítók és a látogatók megtekinthették, illetve részt vehettek TICA bírálaton is. A macskák mellett törpenyulak, vadászgörények és kis rágcsálók is részt vettek a rendezvényen. A táp és felszerelés gyártók is szép számban képviseltették magukat, akik óriási kedvezménnyel árusították a termékeiket. A kiállítás nagyon jól sikerült bízonyítja ezt a rekordot döntött macskák száma is.

 
 
 
 
Eukanuba Cat és Iams Cat Nemzetközi Macskakiállítás 2013. Október 5-6. Budapest Lurdy HázA Magyar Macskamánia Egyesület az Eukanuba Cat és az Iams Cat támogatásával, Nemzetközi Macskakiállítást rendezett a 2013. október 5 – 6-án, Budapesten a Lurdy házban. A kiállításon naponta több száz különleges macska, állatorvosi tanácsadás, gyerekprogramok, táp és felszerelés - vásár várta az érdeklődőket. A macskák mellett törpenyulak, vadászgörények és kis rágcsálók is részt vettek a rendezvényen. A táp és felszerelés gyártók is szép számban képviseltették magukat, akik óriási kedvezménnyel árusították a termékeiket.
 
 
 
 
Macskamánia Magyar Macska Egyesület Kiállítás + TICA Show 2013 május 18-19.

Európa Macskakiállítást rendezett Budapesten a Macskamánia Egyesület - május 18-19-én a Hungexpo területén. Mind a két napon volt TICA kiállítás is!  A rengeteg macskakülönlegesség mellett szebbnél szebb állatokat tekinthettek meg a látogatók,  törpenyulak, vadászgörények, törpemalacok,  törpekecske és kisrágcsálók, valamint egy kisoroszlán is helyet kapott a kiállítói teremben. A szervezők gondoltak a gyerekekkel érkezőkre, mert arcfestés, tombola, kvízjátékok, ugráló, kézműves foglalkozások és ügyességi vetélkedők színesítették a kiállítást. A táp- és felszerelés gyártók óriási kedvezménnyel kínálták a termékeiket, valamint az egyesület állatorvosa válaszolt a látogatók kérdéseire.Tartottak előadások a felelős állattartásról, a macska gondozásáról, etetési és viselkedési szokásokról, és voltak tenyésztői bemutatók az egyes fajták legszebb példányaival.Fotógaléria


 
 
 
 
Hills Nemzetközi Macskakiállítás - 2013. február 9-10.

Hills Macskakiállítás a Lurdyban

Hills nemzetközi macskakiállítást rendezett a Macskamánia Egyesület 2013. február 9 - 10-én, Budapesten a Lurdy házban. A kiállításon naponta 400 különleges macska, állatorvosi tanácsadás, gyerekprogramok, táp és felszerelés - vásár várta az érdeklődőket. A macskák mellett törpenyulak, vadászgörények és kis rágcsálók is részt vettek a rendezvényen. A táp és felszerelés gyártók is szép számban képviseltették magukat, akik óriási kedvezménnyel árusították a termékeiket. Volt mézeskalács készítő, lufis, jósnő, bögre árus - illetve különböző cicás termékeket lehetett vásárolni a két nap alatt.
                                                  
Fotogaléria

                                                                        
 
 
 
 
TICA Macskakiállítás 2012. november 17 - 18. Budapest Lurdy HázTICA és Tradicionális Nemzetközi Macskakiállítást rendezett a Macskamánia Egyesület 2012. november 17 - 18 - án Budapesten a Lurdy házban a Royal Canin támogatásával. A kiállításon naponta több száz hagyományos és amerikai ringes bírálatra benevezett különleges macska, állatorvosi tanácsadás, gyerekprogramok, táp és felszerelés - vásár várta az érdeklődőket. A macskák mellett törpenyulak, vadászgörények és kis rágcsálók is részt vettek a rendezvényen. A táp és felszerelés gyártók is szép számban képviseltették magukat, akik óriási kedvezménnyel árusították a termékeiket. Volt mézeskalács készítő, lufis, jósnő, játszóház - illetve különböző cicás termékeket lehetett vásárolni a két nap alatt.


Fotógaléria

Masterkatalog

 

 
 
 
 
Nemzetközi Macskakiállítás 2012. Október 6-7. Budapest Lurdy Ház

Whiskas Nemzetközi Macskakiállítás

Whiskas Nemzetközi Macskakiállítást
rendezett a Macskamánia Egyesület 2012. október 6 - 7-én.Budapesten a Lurdy házban. A kiállításon naponta 400 különleges macska, állatorvosi tanácsadás, gyerekprogramok, táp és felszerelés - vásár várta az érdeklődőket. A macskák mellett törpenyulak, vadászgörények és kis rágcsálók is részt vettek a rendezvényen. A táp és felszerelés gyártók is szép számban képviseltették magukat, akik óriási kedvezménnyel árusították a termékeiket. Volt mézeskalács készítő, lufis, jósnő, bögre árus - illetve különböző cicás termékeket lehetett vásárolni a két nap alatt.

Fotógaléria

 
 
 
 
 
Kis - Kis Nemzetközi Macskakiállítás 2012. március 17-18. Lurdy ház

Macskakiállítás a Lurdyban

Nemzetközi Macskakiállítást rendezett a Macskamánia Egyesület 2012. március 17 - 18. - án Budapesten a Lurdy házban. A kiállításon naponta 400 különleges macska, állatorvosi tanácsadás, gyerekprogramok, táp és felszerelés - vásár várta az érdeklődőket. A macskák mellett törpenyulak, vadászgörények és kis rágcsálók is részt vettek a rendezvényen. A táp és felszerelés gyártók is szép számban képviseltették magukat, akik óriási kedvezménnyel árusították a termékeiket. Volt mézeskalács készítő, lufis, jósnő, bögre árus - illetve különböző cicás termékeket lehetett vásárolni a két nap alatt.

Fotógaléria
 
 
 1 2 3 4 Következő