FAIL (the browser should render some flash content, not this). :: MMME :: Macskamánia Magyar Macska Egyesület
     
  KIÁLLÍTÁSI NAPTÁR

image2015. február 7-8.

A kiállítások a Lurdy házban kerülnek megrendezésre.

 
     
     
  KIÁLLÍTÁSI SZABÁLYZAT

imageAz MMME kiállításain bárki részt vehet, aki az egyesület által kiadott nevezési lapot (lapokat) a megadott határidőig a rendezőséghez eljuttatja, és ezzel egyidejűleg a nevezési díjat az egyesület bankszámlájára befizeti.
 
     
     
  TICA Szabályzat

  Kivonat a TICA bírálati rendszer szabályaiból
 
     
     
  Mutasd meg Te is a cicád!

Neked van a legszebb, legaranyosabb, legkedvesebb cicád? Mutasd ezt meg másoknak is! Ha szeretnéd, hogy mások is megcsodálhassák a cicád, akkor nevezd be a Macskamánia Magyar Macska Egyesületnek a Lurdy Házban szervezett kiállításaira.

 
     
 
 
Kedves Látogatóink!

Fotógaléria a novemberi kiállításról

 
 
 
 
TICA Macskakiállítás 2014. november 22 - 23. Budapest Lurdy Ház


A Magyar Macskamánia Egyesület, TICA és Tradicionális Nemzetközi Macskakiállítást rendezett a 2014. november  22 – 23-án, Budapesten a Lurdy házban. A kiállításon naponta 400 különleges macska, állatorvosi tanácsadás, gyerekprogramok, táp és felszerelés - vásár várta az érdeklődőket. A kiállítók és a látogatók megtekinthetik, illetve részt vehettek a TICA bírálaton. A macskák mellett törpenyulak, vadászgörények és kis rágcsálók is részt vettek a rendezvényen. A táp és felszerelés gyártók is szép számban képviseltették magukat, akik óriási kedvezménnyel árusították a termékeiket.